Ενίσχυση Μικρών και Πολύ Μικρών Επιχειρήσεων

dot Περιγραφή

Ενίσχυση Μικρών και Πολύ Μικρών Επιχειρήσεων (σύμφωνα με τον ορισμό της σύστασης της Επιτροπής 2003/361/ΕΚ της 6ης Μαΐου 2003) σε όλη την ελληνική επικράτεια μέσω των Περιφερειακών Επιχειρησιακών Προγραμμάτων του ΕΣΠΑ 2007-2013, που αφορούν στις ακόλουθες θεματικές ενότητες: - Μεταποίηση - Τουρισμός - Εμπόριο - Υπηρεσίες

dot Σε Ποιούς Απευθύνεται

Μικρές και Πολύ Μικρές Επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στις θεματικές ενότητες:

- Μεταποίηση
- Τουρισμός
- Εμπόριο
- Υπηρεσίες

Επίσης Μικρές και Πολύ μικρές Επιχειρήσεις που λειτουργούν με το σύστημα δικαιόχρησης (franchise) και υπάγονται σε μία από τις παραπάνω θεματικές ενότητες και Μικρές και Πολύ μικρές Επιχειρήσεις με μικτή δραστηριότητα (δηλ. σε διαφορετικές θεματικές ενότητες) υπό προϋποθέσεις.

Αναλυτικότερη πληροφόρηση για τους όρους και προϋποθέσεις υπάρχει στην ενότητα "Όροι και Προϋποθέσεις" καθώς και στα Συνημμένα Αρχεία.

Περισσότερα...
 
Εγγύηση από την ΤΕΜΠΜΕ ΑΕ Χαμηλότοκων Δανείων για την κάλυψη Φορολογικών και Ασφαλιστικών Υποχρεώσεωv

Ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν σήμερα οι ελληνικές μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις (ΜΕ/ΠΜΕ) είναι οι δυσχέρειες πρόσβασης στο χρηματοπιστωτικό σύστημα λόγω υποχρεώσεων στο Δημόσιο και στα Ασφαλιστικά ταμεία. Για την αντιμετώπιση αυτού του προβλήματος, την αποκατάσταση της ρευστότητας των επιχειρήσεων και την ανάπτυξη και επέκταση της επιχειρηματικής τους δραστηριότητας, δημιουργήθηκε το Πρόγραμμα με τίτλο «Εγγύηση από την ΤΕΜΠΜΕ ΑΕ Χαμηλότοκων Δανείων για την κάλυψη Φορολογικών και Ασφαλιστικών Υποχρεώσεων Μικρών και Πολύ Μικρών Επιχειρήσεων».

Περισσότερα...
 
Εγγύηση από την ΤΕΜΠΜΕ ΑΕ Χαμηλότοκων Δανείων για την κάλυψη δαπανών αγοράς πρώτων υλών, εμπορευμάτων και υπηρεσιών

Για την αντιμετώπιση της αδυναμίας πολλών μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων να καλύψουν τις δαπάνες που προκύπτουν από την καθημερινή λειτουργία τους, για την αποκατάσταση της ρευστότητας τους και την ανάπτυξη και επέκταση της επιχειρηματικής τους δραστηριότητας, δημιουργήθηκε το Πρόγραμμα με τίτλο «Εγγύηση από την ΤΕΜΠΜΕ ΑΕ Χαμηλότοκων Δανείων για την κάλυψη δαπανών αγοράς πρώτων υλών, εμπορευμάτων και υπηρεσιών».

Περισσότερα...
 
Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Επόμενη

Νέα / Ανακοινώσεις

4Ε ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ - 25ης Μαρτίου 5, Τ.Κ. 57013 Ωραιόκαστρο, Θεσσαλονίκη - Τηλ.: 2310 55 21 66 - Email: info@4-e.gr